Aanmelden bij My Kaspersky met uw Google-, Facebook- of Apple-account

Mogelijk hebt u een optie om snel in te loggen op My Kaspersky met uw Google-, Facebook- of Apple-account.

De beschikbaarheid van snel inloggen is afhankelijk van uw regio. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland raadpleegt u dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

Eerste keer inloggen

Voor de eerste keer inloggen op My Kaspersky met een bestaand Google-, Facebook- of Apple-account:

1. Kiest u in het venster Aanmelden bij My Kaspersky een autorisatiemethode en tik op de bijbehorende knop.
  2. Selecteer uw regio en taal. Dit is van invloed op betaalmethoden en beschikbaarheid van sommige apps in uw My Kaspersky-account.
  3. Schakel het selectievakje Ik ga akkoord met het verstrekken van mijn e-mailadres aan Kaspersky om gepersonaliseerde marketingaanbiedingen te ontvangen in. Deze stap is optioneel.
  4. Tik op Doorgaan.

Kaspersky-app zal u aanmelden bij My Kaspersky.

Verdere aanmeldingen

Als u uw Google-, Facebook- of Apple-account al eerder hebt gebruikt om u aan te melden bij My Kaspersky, tikt u op de bijbehorende knop en volgt u de instructies.

Kaspersky-app zal u aanmelden bij My Kaspersky.